En ljuvlig långhelg i sommarens tecken med midsommarfirade, solglimtar och en och annan god bit mat. Följande dagarna gäller att ta fram allt som krävs. Audition för balettakademien står nämligen på agendan en tid framöver. Om det vill sig riktigt väl, får jag dansa mig igenom hela två veckor!

21 juni 2012

METROMODE

Inspiration

-

Läste ni metromode idag? Jag läste tidningen imorse och fastnade för tre uppslag. Jag klär mig färgglatt året om men i sommar skriker det färg i alla omöjliga matchningar. Jag är stormförtjust och till vardags hade jag tänkt mig att se ut precis så här. Tischan längst upp till vänster. H&M 249:-

Här kommer pyjamastrenden igen och om inte den åker på redan innan jag går ut i natten blir det skorna och spetsen till röda läppar och en tunn svart kortklänning. Romantiskt och sexig!

Ett halsband jag springer hela staden för om jag så behöver. H&M slutar aldrig att överraska och jag tror inte att jag kommer bli ensam om att vara på jakt efter detta. Halsband, H&M 299:-
Bilder från Metromode


21 juni 2012

Striped

Inspiration

-
Det där med pyjamastrenden. Jag ska inte ljuga för er. Till en början var jag ytterst skeptisk men oj så vackert det är att svepa runt i mönster från topp till tå. I sommar ser ni mig i något liknande det här!