26 januari 2013

Pancakes

General

 
 
Det är mycket som håller på att förändras till det bättre men ibland har jag visst svårt att hänga med. Jag är som en berg och dalbana. Men det är fint att vara i Kalmar igen. Jag har fått träffa vänner men imorgon tror jag att jag äntligen kan ta det lugnt. Jag vet att jag ska få pannkakor till frukost och det är något jag ser framemot makalöst mycket! 

23 januari 2013

Stylein

 

Om ni söker enkelhet men som snabbt går att klä upp på borde ni kolla in märket Stylein. Hon har mycket klänningar och tunikor i enfärgat, sköna tyger och som i all sin enkelhet ändå blir uppklätt. Jag fastnade för den här tonen i somras. Idag var jag förbi jobbet och inhandlade en långklänning i vinrött. Den är så fin! Den kommer upp här framöver. Nu ska här packas. Imorgonväll åker vi hem till Kalmar! 

 

21 januari 2013

HOLIDAY 2013

Dance General Party 
NU ÄR DET BOKAT! I sommar åker jag, tillsammans med min vän Lola, till L.A för att ta klass för de främsta koreograferna och dansarna. Som om inte det skulle vara nog kommer Mattias efter tre veckor. Därefter fortsätter vi resornas resa genom L.A vidare till San Francisco, Las Vegas och slutligen New York. Lyckan är total! Nedräkningen. Har. Börjat.