Instagram pic
 
Det blir mycket mobilbilder nu när jag är iväg och dansar varje dag. Det känns inte  så säkert att kånka med min systemkamera mellan skolorna och på bussen. Det är knappt att jag kan tro det men Mattias kommer om bara fyra dagar. Då börjar våran resa och då kan jag med säkerhet garantera kamerabilder.

I dagarna tänkte jag ta kort på våran fantastiska lägenhet vi bor i! I högra hörnet ser ni mig ute vid våran pool. Klasserna här börjar inte förrän på eftermiddagarna så jag har hängt vid poolen fram tills lunch. Underbart! Vi är och dansar på Debbie Reynolds dansstudio och på Movement Lifestyle. Det är ofattbart hur många bra lärare jag har tagit klass för. Innan Andye J och Amanda Grind åkte iväg från L.A hann jag med att ta två klasser av dem. Jag har även tagit för Rob Rich, Miguel Antonio, Laura Edwards, Isaac, Lee Daniel, Dominic Lawrence och jag kan bara fortsätta rabbla namn. Dansglädjen och inspirationen jag får av alla dessa lärare är helt omöjlig att beskriva. Jag är bara så lycklig att få vara här och dela dansglädjen med så underbara människor. Jag är inne på min sista vecka och jag är fast besluten att få ut så mycket av den som möjligt! 

24 juli 2013

Santa Monica

Travel

 


 
Det har redan gått en vecka sen vi landade i Los Angeles. De första klasserna tog vi redan på onsdagen och jag har tagit klass varje dag sen dess. I lördags tog vi dock en dag ledig för att ta bussen till Santa Monica Beach. Stranden tog aldrig slut! Det är palmer överallt, himlen är klarblå och det är stekhett här dagligen. Vi har samtidigt haft lite otur med riktigt kalla kvällar så jag har varit lite missnöjd över min packning, vilket dock i sin tur ha resulterat i shoppning. På Third Street Promenade, vid Santa Monica, bjöds det på mycket shopping för både mig och Lola så det går ingen nöd på oss två. Efter att idag kört två hiphop klasser och en jazz ska vi imorgon hänga vid vår pool och tvätta. Jag ser framemot att få lite färg och baaaaada! 

 

18 juli 2013

California dreaming

Dance 
Whaaaaaa! Nu är det inte månader, veckor eller dagar kvar. Jag räknade timmarna i måndags tills planet skulle går och nu kan jag knappt fatta det. JAG ÄR I LOS ANGELES!!! Lola och jag flög från Arlanda på eftermiddagen i måndags och senare på kvällen mellanlandade vi i New York för att tidigt nästa morgon ta flyget till L.A. På den tid hann vi att förvirra oss bort på JFK, ta in på ett hotell för 3h sömn och dygna svensk tid. När vi kom till L.A igår var klockan bara 10.00 och efter en 15h lång flygtur tog vi taxi ut till lägenheten, packade upp och for ut att storhandla samt bekanta oss lite med kvarteret. Snacka om att både kroppen och huvudet var helt färdigt senare på kvällen. Nu bhöver jag gå och lägga mig efter en lång dag idag också, skriver så fort jag kan igen!