Elle Magazin, Canada juni 2013 

Förra veckan har varit en roadtrip all over it. Stockholm-Kalmar, Kalmar-Göteborg och sist Göteborg-Stockholm. Nu är vi strax iväg igen för ett midsommar firande som ska tillbringas med våra nära vänner Gusten och Frida i Kalmar. Jag drömde om en midsommarklänning i stil med den första bilden. En så vacker spetsdröm! Något talar för att det kommer att bli mer åt det lätta hållet med tanke på att Gusten och Fridas dotter Ebba är i farten och precis fyllt 1 år. Jag hoppas på mycket spring och lek! 

10 juni 2013

Instaweeks

General

 
 
De senaste veckorna har varit fruktansvärt roliga men rätt stressiga. Här kommer ett ihop-plock på vad som hänt. Först av allt, det har äntligen blivit juni och sommaren är nu officielt här. En lördag var vi uppe i ett blåsigt kaknästorn, solade på Stockholms bästa takterass och hängde i Hulmegården.

Vi har haft många, långa och fantastiska rep med Nathalie Rosenberg som koreograferade till vår slutföreställning. 

 Mattias och jag var i Globen och fick se en fantastisk musikupplevelser, för att inte tala om film och ljus som var synkat till showen. Beyonce är girlpower rätt igenom. Vilken fantastisk kvinna och förebild hon är. Dagen efter konserten fick jag chansen att ta en oförglömlig workshop med två av Beyoncés dansare. 

Jag har även hunnit sluta och börjat om igen på Åhlens city ett kort uppehåll. På jobbet har vi roligt tillsammans! 

Och tillslut, vår slutföreställning "Colour me blue" startade upp sommaren och fick avsluta mitt första år på Balettakademien. 

10 juni 2013

THE NEW ICONS

My Looks


Jacka, Monki. T-shirt, H&M. Kostymbyxor, Carin Wester. Skor, New york. Väska, Esprit.

Oooh, håll ut lite till. Det finns så mycket som jag vill skriva om och visa er. Just precis alltid det som har hindrat mig från att vara här.