27 oktober 2013

C.I.D Dance Company

Dance

 
 
Jag måste ju ta och berätta om kompaniet jag är med i. Det var redan första terminen i ettan som jag blev medlem i C.I.D Dance Company. Ett kompani som min klasskompis Sarah startade våren 2012, som står för Creativ, inspire och develop. Vi började skapa koreografin "2" tillsammans och på studioföreställningen i december framförde vi den. 
 
Under hösten hann vi med att fotograferas av Kristin Lundberg,, spela in musikvideo och filma trailers. 

 
Under vårtermien kom fyra stycken tjejer till med i kompaniet. Tilda, Caroline, Nea och Josefine. Vi tränade med Sarah som koreograf till stycket "Freakshow" och var på MDT för två föreställningar och även under vårens studioföreställing på Balettakademien. 
 


Följ oss gärna på Facebook @ C.I.D Dance Company

Efter sommaren kom vi alla tillbaka som andra års elever och har nu spelat in en ny trailer, gigat med klassen och visat upp vår nya koreografi "Shaping the Line" på Balettakademien. Framför oss nu ligger ett höstlov men efter det startas nya projekt upp! 


 
 

21 oktober 2013

Roadtrip

Travel

 
 
Det finns inget så vackert som att köra på Highway 1 om det så är så vid kusten eller inne i bergen där molnen bara är några meter över diig. Vi hade våra förhoppningar men inte hade vi kunnat tro att det skulle bli så här vackert. 


 
 

12 oktober 2013

Santa Barbara

Travel

Santa Barbara pier 
 
Vår planering var som så att två dagar hade vi på oss för att ta oss till San Francisco. Innan vi stannde för dagen och övernattade halvvägs stannade vi till i Santa Barbara. Vi var väl båda rätt trötta efter många timmars bilkörande men jag minns att jag var på riktigt dåligt humör, haha. Mattias har lärt sig alla konster att vända mitt humör. Mat. Vi gick längst ut på piren, tog oss en glass och efter det kunde vi båda njuta av eftermiddagssolen och en fantastisk bilkörning som vi upplevt. På hotellet senare somnade vi båda två helt utslagna med en stor hamburgetallrik i magen!