23 februari 2014

Mellqvist café

General

 
 
Tilda och jag tog lördagsfrukosten till en ny nivå igår och tog lyxfrukosten på Mellqvist cafe. Det blev en riktigt toppförmiddag med sol och en tre timmars brunch innan det var dags att påbörja första repet med CID. Vi var nog i studion i 4,5h och fick börja se glimtar av den nya iden och koreografin. Jag ser redan fram emot nästa rep! 
 

21 februari 2014

Sleep over

General

 
Fashiongonerouge

Ikväll blir det den första sleep over i nya lägenheten. Bästa Tilda kommer över och vi ska laga mat och äta massa gott. Men först har i blivit övertalade att ge oss ut och ta ett glas med ett par klasskamrater. Trevlig fredag alla! 

 
 

21 februari 2014

Friday it's

Dance General

 
Fashiongonerogue 

Förra helgen ville Mattias få oss på andra tankar och bjöd ut mig på en helt fantastiskt middag. Han är det finaste jag har och inte nog med det så tog han ut mig och dansade hela natten. Jag förstår inte vad dagarna emellan har tagit vägen men nu har Mattias för flera timmar sen åkt iväg på fotbollsresa på hemlig ort och är borta över helgen. Jag däremot kommer att tillbringa fredagen i skolan för de sista lektionerna innan vi går på lite sportlovs vila. Det är sista klassen med Malaya i jazz och jag ska ta vara på varje minut!