31 januari 2014

Last dance

Dance

 
 
 
Tack KHIO för de här två veckorna. Två veckor som har slitits och lyckas på. Imorgon åker vi hem till Sverige igen med mer bagage än vad vi kom med och då talar jag inte om väskor. Jag är så tacksam över att vi har fått möjligheten att åka på utbyte och få den här erfarenheten. Nu känns det faktiskt helt rätt att åka hem till Stockholm och Balettakademien och fortsätta jobba, från där jag är idag och till dit jag vill komma! 

30 januari 2014

Jump higher and higher

Dance


fashiongonerogue

Idag gjorde vi vår sista jazzklass och vi fick avsluta med stora hopp och feminint. Efter två veckor här så är det en fantastisk kombo enligt mig. Det känns skönt att en negativ inställning med bara rätt ambitioner och drivkraft kan få en att ändra helt uppfattning. Jag har väl aldrig trott och jag kan hoppa som jag gjort och för att inte tala om att stå på händer. Första dagen vändes vi helt upp och ner över golvet och inte fanns det en chansa att säga, nej jag vågar faktiskt inte. Det är bara att kasta sig in och ibland till och med handlöst men jag har fått lära mig att ju fler gånger jag ramla, desto bättre blir jag för varje gång! 

30 januari 2014

My love

GeneralAt Santa Monica, summer 2013 
 
Medan jag är här, tränar och möter Norges vinter spenderar Mattias sina dagar i ett varmt Thailand på en sandstrand och femstjärniga hotell. Lite avundsjuk är jag men tacksam över att vi båda har det så bra. Efter snart två veckor nu finns det ingenting jag ser så mycket fram emot än att slänga mig i hans armar på lördag!