11 mars 2014

Wish list

Inspiration

 
 
 
Pumps, Nelly. Ryggsäck, Esty. Skinnjacka, H&M Trend. Jeans, Chicy. Nessesär, Make up store. Solglasögon, Asos. Leopard, Nelly. 

Jag har börjat fila lite på en lista över saker som jag önskar mig. Tänk att det faller sig så lämligt att jag faktiskt fyller år snart! 

4 mars 2014

Lovely weekend

General

 

 
I helgen fick jag precis den tiden jag behövde till att återhämta mig och jag spenderande den med de närmaste. I fredags hade vi en toppenmiddag här hemma med min moster och hennes sambo. Lördagen började vi med en underbar brunchbuffe tillsammans med Tilda som fortsatte med en heldag på stan. Och i söndags tog vi en rejäl sovmorgon för att sen ta ett riktigt krafttag här hemma, vilket resulterade i att vi faktiskt kommit väldigt bra i ordning. Det är en grym känsla när man en söndagkväll kan lägga sig i soffan och känns sig helt utvilad och redan för en ny vecka! 

 
 
Fashiongonerogue 

Förra måndagen gick vi på "sportlovsvila". Faktiskt ett lov med ett annat upplägg än vanligtvis för nu uppmanade skolan oss att träna utanför och eventuellt repa inför framtida föreställningar. Det var med en förväntansfullhet jag kom till skolan i måndags för att börja repveckan med det fina gänget som är med i Johans koreografi (jag, Tilda och Philip). En intensiv och fysiskt vecka men så himla, himla roligt!