29 april 2015

Cherry tree

General

 
 

 


Körsbärsträden i Kungsträdgården  
 
Säg mig vem som inte varit i Kungsträdgården nu i april för att se de blommande körsbärsträden. Under en så kort period är det verkligen så vackert. Jag funderade på att dra dit tidigt en morgon för att fota men när väl den morgonen kom kändes sovmorgon som ett mycket bättre alternativ. Vi promenerade istället dit senare på eftermiddagen och fångade de sista solstrålarna. 

 
  Upplandsgatan 37, Vision Fastighetsmäklare 
 
Det här är en vansinnigt snygg lägenhet. Den är med all sannolighet såld för dyra pengar nu men jag kan ändå inte låta bli att drömma och inspireras. Det är något särskilt med grått och mässing och vi båda är ju som sagt stormförtjusta i sekelskifte. Tänk att kunna ha en kakelugn! Mattias önskar att vi var högre upp i huset med en balkong i solläge. Jag önskar mig mer yta som går att inreda och en gigantisk garderob! 

28 april 2015

White X Stone

My Looks


 Skjorta, H&M / Kostymbyxor, Lindex / Kavaj, H&M / Klackar, Zara / Väska, Åhlens / 
 
Hej alla. Hoppas att ni haft en bra tisdag. Jag åt min lunch ute idag och försökte suga in så mycket vår och sol som möjligt. Resten av dagen har jag fortsatt att repa, repa och repa. De här dagarna har jag haft mycket mer energi och känner mig stark och fokuserad. Nu ska vi ska få till den här turnén! Bilderna är utanför Opera huset. Jag är verkligen stormförtjust i att klä mig helt i vitt!