28 februari 2015

Lazy Saturday morning

General

 
 
 
 


Igår hade jag ett maraton från klockan 8.00 till 23.00. Vilken jäkla dag det blev. Miguel Antonio har varit här från LA och haft klasser på Diambra. Han hade sin sista klass igår och jag körde in i det sista. Så mycket inspiration! När jag vaknade imorse kände jag mig nästan full. Snacka om en utmattad kropp och träningsvärk överallt. Jag ordnade mig en ordentlig frukost och vad är inte bättre än Amerikanska pannkakor? Efteråt somnade jag i soffan och har halvsovit hela dagen men nu börjar jag bli människa igen. Nu ska jag strax ge mig iväg på föreställning och ikväll kommer flera vänner över till mig för middag, lite vin och självklart melodifestivalen.

 
 
 
 
 Tack och lov blev jag frisk till torsdagen och Malayas sista jazzklass med oss. Efter sju veckor har vi slitit oss igenom en berg och dalbana av känslor och beslutsamhet. Jag har gråtit, skrattat, varit förbannad, lycklig, avslappnad, trött men målmedveten. Malaya har delat sin passion för dans helhjärtat och inspirerat mig varje dag. Hon har fått mig att inte tvivla på mig själv och se mig som den absolut bästa verison av mig. Den enda av mig. Det finns ingenting annat än kärlek! 
 
 
 
 
Santa Monica Beach. Skjorta, H&M // Bikini, Victoria´s Secret // Solglasögon // Urban Outfitters. Hatt, LA
 
FINALLY! Nu är det mesta bokat och klart. I sommar ge vi oss ut och reser igen! I juli fyller nämligen Mattias 30 år och det firar vi med åka iväg och insupa både storstad i Bangkok och paradisöar i Malaysia. Senast igår bokade vi även flyget från Malaysia till Singapore, så det blir tre fantastiska veckor iväg. Jag kan knappt bärga mig!