25 juni 2015

Blue & Nude

General

 

Sneak peek 

Carazy crazy craaaaazy!!! Det slog mig idag att jag har gått från att studera heltid till att faktiskt börja jobba heltid. Hur tänkte jag där? Haha. Jag måste ändå säga att det gått suveränt och nu är jag inne på min sista vecka innan det lugna ner sig till något pass här och där innan semestern. Veckorna svischar förbi och midsommar var ju här förra helgen. Vi fick tack och lov väldigt fint väder :) Jag har över 350 bilder att gå igenom sen då och annat kommer. Ni får ha en trevlig torsdagskväll! 

17 juni 2015

HOLIDAY 2015

Travel

 
 
Nu är det mindre än EN MÅNAD kvar tills vi åker. Min resfeber börjar redan komma. Jag skulle vilja börja packa resväskorna nu nu nu. Vi kommer att bli borta i tre veckor och börjar med fyra dagar i Bangkok. Vidare sen till Kuala Lumpur i några dagar och vi firar Mattias 30 års dag med en vecka ute på Perhentian, en vacker (paradis) ö utanför östra Malaysia. Sista stoppen på vår resa blir fyra dagar i Singapore där vi möter storstad och uteliv efter avkoppling och sol. BAAAHHH! Jag kan knappt bärga mig, låt det bli juli NU! 

 
 
 

16 juni 2015

JOYRICH

Travel

 

Godmorgon! Jag gick upp med Mattias imorse och for ut och sprang en runda. Det är andra gången jag är ute och trots att jag aldrig riktigt gillat det, känns det otroligt bra i kroppen efteråt. Jag fick en vag känsla av LA, bland bakgatorna och den varma solen som smög sig fram. Idag är det exakt ett år sedan jag åkte för fem veckor i LA!

Nu har jag en såndär skön morgon när allting är färdig och jag börjar inte jobba förrän vid 13 idag. Innan dess ska jag in till stan och fika med Frida. Senast vi messade varandra var 2012 (VART tog tiden vägen???) Nu bor vi äntligen i samma stad efter gymnasiet och jag är sådär pirrig av att äntligen få träffas igen!