28 november 2015

Days together

Party

 
 
Den här hösten har gått i sån rasande fart. I veckan var det liksom en månad kvar tills det är julafton (!) Mattias och jag har haft helgen och veckor uppbokade sen september, haha. Det har varit audition, flera helger på Åhlens, mamma på besök, lägenhetsvisningar, pappa på besök, ännu fler helger på Åhlens, lillebror och flickvän på besök, halloween-fest, försäljning av lägenhet, födelsedags firande och förra helgen var Mattias bästa vän David här.

Vi hade som motto att "prova någonting nytt". Vi åt Food Truck för första gången och vi var i ett Escape Room som bankrånare som skulle bryta sig in i valvet. Med dolda meddelande, inlåsta nycklar och föremål som kunde hjälpa oss framåt tog vi oss till tredje och sista rummet. Sen var våra 60 minuter slut! Så himla himla roligt och så satans svårt, haha. På kvällen tog vi oss till Gamla stan och klev rätt in i vikingartiden och E-Types restaurange. Vi välkomnades av alla middagsgäster, satt vid långbord och drack mjöd, dansade och sjöng tillsammans med de som spelade live. Ikväll sitter jag och njuter av ett glas vin och för en gångs skull har jag den här kvällen helt och hållet för mig själv. Hösten har verkligen gett det bästa av alla versioner jag kan tänka mig!

26 november 2015

Yellow Orange Red

General


 
 
 
Jacket, Minimarket / T-shirt, H&M x Alexander Wang / Thourser, Monki / Heels, Vagabond / Clutch, Whyred / 

Idag bytte jag ut rep och träning mot ett par efterlängtade timmar på Åhlens. Jag gillar miljöombytet och att inte vardagen går på rutiner. Om ni hade frågat mig för tre år sen hade jag aldrig sagt något sånt, kontrollfreak som jag är.. Men man mognar väl och inser hur mycket man faktiskt klarar av och mår bra av. Ikväll har jag lägenheten för mig själv och jag tänker inte ge mig ut på någonting alls. Jag ska steka pannkakor och se på serier, hur bra? Hur skönt?  
 

24 november 2015

Dirty Christmas

Dance

Idag har jag REPAT HELA DAGEN! Vi är nio dansare som ska vara med i Dirty Christmas som har premiär på torsdag. Konceptet är ett "annorlunda julbord". Det ska liksom vara ett julbord med en twist, underhållning, dans och en middag som övergår till efterfest. Det är Christopher Bergström som koregrafera och det blir verkligen så nice! Laserhandskar, lysrör, kostym, Michal Jackson och grymma dansare. Jag är verkligen så himla taggad och tacksam för allt jag får möjlighet till. Håll i hatten, nu kör vi! 

http://dirtychristmas.se/