27 oktober 2015

To Achieve

General

 

 
 
 
At Perhentian Island 
 
Jag går lite på moln nu. Den här dagen har tagit på alla krafter jag haft och jag är helt utmattad men så vansinnigt lycklig. En, av flera höjdpunkter idag är att jag har vait på audition. Ambra ska påbörja ett nytt projekt för sommaren 2016 och idag var det audition för föreställningen. Mycket personlighet, musikalitet och karaktär! Jag fortsätter att ha roliga och inspirerande auditions istället för att känna press och vara nervös. Jag är tacksam för att jag får utmana mig så mycket och dansa tillsammans med så duktiga dansare. På fredag fortsätter jag strävan om att bli en professionell dansare. Benke håller audition för hans version av "The Nutcracker". Keep your fingers crossed! 

25 oktober 2015

Weekend

General

 
 
 
Nu ska jag försöka få iordning på mitt bloggande igen ;) Det har varit dagar fulla med dans, jobb och annat skoj att jag har fått prioritera lite, men nu så kanske. Jag har haft en ledig helg och på lördagmorgonen lyxade Mattias och jag med frukost på Mellqvist, fotade tillsammans och lite senare for jag in till stan en runda. På kvällen kom ett par tjejkompisar hem till mig för vin och sushi. Bästa!

Söndagen har bjudit på solsken, lunch på nya favostället Blåbär (urgoda sallader) och lägenhetsvisningar. Vi börjar bli riktigt sugna på att sälja och köpa något nytt, större och högre upp i huset.. Vi låter oss drömma lite iallafall ;) 

 

20 oktober 2015

Time flies by

General

 


Sneak peek 

Och så har det redan blivit tisdag! Jag hann med ett inlägg i fredags men sen dess har det gått i ett. Jag har haft en tokrolig helg på jobbet med klubbdagar och mycket kunder. På lördagskvällen mötte jag upp alla på avdelning hemma hos Caroline som bjöd in till fest eftersom hon slutar. Det bjöds på vin, chokladdoppade jordgubbar och tårta. Det dansades och skålades i mousserande! Så himla roligt att vi blev så många som kunde komma :) 

Annars har Mattias och jag fart runt på lite lägenhetsvisningar, lagat goda middagar, storhandlat, jag har lunchat med fina Cec och varit och tränat balett för Lee. Drog till något litet i knät idag, typiskt. Men det känns redan bättre så lovade mig själv att ta det lugnt ikväll iallafall.. Imorgon är det en ny dag!