30 september 2015

Prepare for fall

Travel

 

 
 
 
 
Photos from Kuala Lumpur  

Det har verkligen varit en trögstartad dag idag. Det har inte varit så att jobbet gått långsamt, tvärtom men det känns som om jag inte riktigt vaknat än. Nu har jag tagit mig en kopp kaffe och tänker att jag borde piggna till. Jag funderar lite på höstskor också. Jag har en garderob full med sommarskor och klackar men tusan vad svårt jag ska ha att hitta ett par schyssta boots med klack.. På bilderna ser ni mina favoritklackar, nu måste jag bara förbereda mig inför hösten.

Ikväll tar jag klass för Matilda och jag kan knappt vänta. Om inte annat kommer jag bli vannsinigt pigg och inspirerad då :) 

 
 

29 september 2015

Perhentian

Travel

 

 
Nu har jag äntligen kommmit till alla vackra bilder från Perhentian och jag sitter och redigerar en massa. Gud vilket paradis vi kom till! Mattias och jag trodde nästan inte våra ögon när vi steg av båten och möttes av den fantastiska miljön. En klarblå himmel, lång sandstrand och härliga avkopplande dagar i solstolen. Det var lite skillnad på temperatur idag när jag hoppade på cykeln till jobbet i klänning, barbent. Jag vill liksom inte ge upp sensommaren.. Att kalendern i övermorgon slår om till oktober är ju väldigt oklart. Vart tog september vägen? 
 
Det måste ha varit en fin kärleksförklaring jag gjorde till Mattias igår ;) Ni var nämligen väldigt många som kom och besökte, välkomna! 
 

28 september 2015

V V V

General

Vi firade fem år i helgen!!! Att vi har roligare och roligare tillsammans för varje dag som går är väl ett väldigt gott tecken. Tusan vilken sjuk humor vi har tillsammans, haha. Det går inte en dag utan att jag skrattar åt dig eller med dig. Mattias överraskade mig med en Spadag på Yasuragi, middag och övernattning Det var verkligen en helt magisk helg. Jag älskar dig oändligt!