T-shirt, Adidas / Shirt, Forever 21 / Clutch, Whyred / Sneakers, Adidas Superstar / Sunglasses, LA Store  

Coolaste stället i Miami var helt klart Wyndwood Art District. Ett helt område fullt med street art, museum och stora gallerier runt varje hörn. Svåraste var nog att välja bland alla graffitiväggar men absolut den roligaste fotograferingen vi gjort! 

 

27 april 2016

ZX 700

My Looks


Sneak Peek from Wynwood art District photo shoot. 
 
Hallå där! Idag tog jag mig en härlig sovmorgon, kände att jag var värd det och det finns ju ingenting bättre än att ligga och dra sig i sängen. Jag har rivstartat veckan med så mycket dans och träning att min kropp hoppar av lycka. Jag har varit och tagit balettklass för Eytan på morgonen. Han undervisar ettorna på Balettakademien nu och som jag har saknat hans klasser. Det tar flera år att förstå och jobba rätt men jäklar vad skönt det är när kroppen faktiskt arbetar stenhårt men är avslappnad och fri. I måndagskväll dansade jag jazz för Kenny i tre timmar och fick träna både teknik och koreografi. På dagarna har även Chris haft jazz och jag ska strax göra mig iordning för att cykla bort till hans sista klass. Full fart och jag älskar det. Jag längar också till jag får visa hela fotograferingen vi gjorde i Wynwood art District, Miami. Förhoppningsvis kommer den i eftermiddag! 

21 april 2016

New Asics

My Wardrobe

 
 
Godmorgon alla! Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe i soffan och har analyserat lite. Den här veckan har jag tagit det lugnt på förmiddagarna med förhoppningar om att det kanske skulle ge mig mer energi och få mig att prestera bättre på klass eller jobbet. Men vet ni vad.. Jag har varit sååå seg. Förra veckan hade jag Becore på morgonen och ärligt talat så blir jag mycket piggare att komma upp tidigt och träna. Så nu imorse avklarade jag ett tränigspass och är nydyschad och redo för jobbet. Innan dess ska jag dra en sväng med dammsugaren här hemma och ordna med lunch. Det känns som en bra start på torsdagen, hoppas att ni får en strålande dag!