31 augusti 2016

Summer vibes

General

 Bikini, Gina Tricot / Shorts och keps, H&M / 
 
Efter förra veckan är jag helt okej med att det börjar bli lite kyligare i luften faktiskt. Jag menar, vem hade trott att vi skulle få sommar igen!!! Jag hade nästan börjat acceptera att det blivit höst men så helt plötsligt kom värmen och jag gick runt i bikini mest hela dagarna. Jag var i ett soligt Vasapark och läste ut min bok, badade och solade med Elin på Hornsbergs strand och hade en heldag på Vanadisbadet där jag badade i pool och låg och solade på trädäck. Alltås hur underbart? Nu har jag fått min dos och något brunlätt hy ;) Nu är jag bra redo att byta ut bikini till stickade tröjor, långa kappor och schyssta klackar. Det finns ingen årstid som är så snygg som hösten! 
 

29 augusti 2016

LEVI STRAUSS & CO

My Looks

 
 
 
 
 
 Top, Dagmar / Jacket, H&M / Jeans, Levi's / Heels, Nelly / Bag, Charles & Keith / 
 .
NU har hösten börjat på riktigt. Idag drog den dagliga träningen igång på Balettakademien igen efter sommaruppehåll och Malaya startar igång den här terminen. Yeeeeh! Nu har vi två veckors jazzglädje, teknik och kondition att vänta. Idag gjorde vi den längsta koreografin eveeer, haha det var inte mycket jag kom ihåg och jag ser framemot imorgon för en ny chans ;) På tal om något helt annat så kan Levi's nya modell Wedgie vara det bästa som hänt mig. Lite vintage feeling över dem och loose fit vid knäna. Jag som annars inte bär jeans särskilt ofta har gärna dragit på mig dessa vid flera tillfällen i somras! 

28 augusti 2016

A week ago

Dance

 


 Fotograf: Martin Hellstörm 
 
 Nu är det exakt en vecka sen jag kom hem från Dalhalla. Jag har haft några dagar att ta igen mig på, få smälta allt och inse att det faktiskt är över.. Sista föreställningen var något alldeles särskilt. Mycket känslor och glädje som for igenom hela kroppen. Det är på scen jag ska stå! Jag var rädd för att jag skulle känna viss panik över hösten nu när allting var över men jag har förvånat mig själv med att jag känner mig vädligt lugn och mest förväntansfull. Jag är riktigt sugen på att börja träna ordentligt om dagarna igen, utvecklas ännu mer och förhoppningsvis få kasta mig ut på auditions och dansjobb. I helgen har jag gigat på Cafe Opera och freestylat loss ordentligt med Branded! 
 
Nu ska jag ge Mattias all min uppmärksamhet, så som han stöttar och finns där för mig :)  Härlig söndag på er alla!