30 december 2016

See you in 2017

General

New Year 2015 
 
Igår jobbade jag min sista dag på det här året. SÅ himla skönt! Nu väntas fyra dagars ledigt och imorgon åker Mattias och jag ut till Skärgården, till spahotell och vi firar in nyåret tillsammans med bubbel och galakväll. Det är faktiskt första av de här sex åren vi varit tillsammans som vi två bara firar med varandra. Och vet ni vad, jag ser så grymt mycket fram emot det! Gott nytt år på er alla, vi ses igen 2017! 

28 december 2016

Videkissar

Interior

 
Wow vilken annandag vi fick! Shoppningsugna kunder och stojig dag från morgon till kväll. Jag var på benen vid 05.30 och inte hemma förrän 17.30 på kvällen. Vi ska bara inte tala om vilken migrän jag hade när jag väl kom hem. Det var bara att gå och lägga sig men efter en timmes sömn var jag människa igen. Bortsätt från det älskar jag hektiska dagar på jobbet och timmarna bara flyger förbi. 
 
Julen har varit annat än hektisk och jag har fyllts på med så mycket energi från hela familjen. Det har verkligen varit underbart att få vara hemma en längre period. I vår lägenhet är julen inte över än och jag trivs bland barr, videkissar och ljus. Ena fönstret i burspråket blev så fint med lite grönt och mässingskrukan från Skultuna var som pricken över i:et till det svarta. Ljusstakarna de kommer lite överraskande från Lagerhaus men de gör verkligen susen. De får inreda fönstret en bra tid framöver! 
 

 

25 december 2016

Moments that counts

General

 
 
 
Jag slås varje gång hur litet Kalmar är när jag kommer hem. Varje gata och hörn har något nostagiskt minne med sig, på stan hejas det på bekanta och det finns kanppt ett fik jag inte druckit kaffe på. Det var här Mattias och jag träffades och det var här som allting började. Det blir kanske lite mindre för varje gång jag kommer hem men det gör mig ingenting. Det har aldrig varit så betydelsefullt att komma hem eller gjort mig så varm i hjärtat som den här julen. Nu är jag påväg hem för jobb på Annandagen men jag har fyllts med så mycket kärlek och värme. Att få träffa barndomsvänner och bästa vänner, gosa och leka med ny små liv och umgås varje kväll med mina och Mattias föräldrar som det vore vardag. Det är inte många gånger under året vi hinner ses men de få gångerna betyder allt. Det slog mig att det är inte alltid de mest betydelsefulla händelserna eller bilderna som visas på sociala medier, för många gånger hinner det inte tas fram någon kamera eller så blir bilderna inte "tillräckligt bra". Det är inte lätt att ta den perfekta bilden med små barn som springer runt eller för att det skrattas för mycket för att alla ska vara nöjda. Men jag kunde inte låta bli att göra ett collage, de kanske inte är den bästa kvaliten eller hundra fokus (vilket jag annars är hopplöst noga med..) men för mig är det helt perfekta! God forsättning alla ni :)