29 februari 2016

Breakfast Club

General


  
 
Det har verkligen varit en bra helg för oss två. I lördags tog Mattias och jag oss en långpromenad ner mot Karlaplan och köpte med oss frallor och åt en härlig minibrunch innan vi satte igång med storstädning. Man märker att vi bor lite större nu än vad vi gjorde på Västmannagatan. Det finns mer yta att städa ;) På eftermiddagen åkte vi in till stan och strosade runt innan vi kollade in Nattas och Raddos nya lya. De har i samma veva som vi flyttat och hållt på att renovera. Himla fint! På kvällen drack vi rödvin till pasta och kollade mello. 

Igår vaknade vi alldeles för tidigt men gick upp och åt frukost innan vi la oss i två timmar till. Älskar söndagar som faktiskt få vara lite slappa. Dagens höjdpunkt var en fantastisk kristallkorna som vi köpte och monterade upp i vardagsrumstaket. Det vackraste jag någonsin sett! På eftermiddagen gick vi och tränade på varsitt håll och jag dansade för Chris på House of Shapes och dammade av mina klackar. Skit.Kul. På kvällen lagade vi middag tillsammans och var sådär härligt trötta efter en produktiv helg! 
 

26 februari 2016

Colorful Living II

My Looks
 
 / Kavaj, H&M / Topp, Rodebjer / Shorts, Rodebjer / Skor, Sixty Seven / Väska, Whyred / 
  
Jag tog mig precis ett glas vin i handen och har slagit mig ner i soffan! Jag har haft en helt ledig dag och en sån skön fredagskänsla i kroppen. Jag älskar att träna men vilodagar är fantastiska de också. Jag var på lunch med Soffan tidigare idag och gjort lite ärenden på stan efteråt. VI åt en så himla god sallad på Koloni och jag fick ta mig en titt i Ralph Lauren butiken Sofia jobbar i. Ikväll tänkte Mattias och jag äta sushi och kolla på någon bra film, någon som har något bra tips? Det ska bli skönt att bara få krypa upp tillsammans och koppla av! 
 
Det var något särskilt att åka iväg mitt i vinter och få möta solen igen. Vi bara stannade upp när vi kom ut i Orlando och undrade varför vi helt plötsligt blev så himla upprymda och lite sådär extra glada. D-vitaminer gör så mycket för kroppen och sinnet att det är makalöst att jag fortfrande bor kvar i Sverige, haha. Fast att vi nästan precis kom hem längtar jag redan tills nästa gång vi åker iväg! 
 

 
 

25 februari 2016

Colorful Living

Dance My Looks

Herregud vilka dagar. Min träningsvärk är inte av denna värld men det kommer vi till. Igår träffade jag min fina vän (och kusin) Cissi efter huuuur länge sen som helst. Det var på tiden att vi sågs och hon gjorde mig verkligen så glad! Det var bortom alla sociala medier, unnande oss varandras sällskap och det har aldrig känts så bra och viktigt att ses som då.


På kvällen tränande jag i tre timmar konstant. Milena fortsatte på koreografin sen förra veckan och vilken magisk energi hela klassen fick. Jag är så tacksam och taggad att få dansa med så bra dansare men också sjukt driven och ihärdig. Jag blir så inspirerad och kan inte hejda mig att vilja bli ännu bättre! Efteråt tog Amir över och lät oss dansa av ren glädje. Sjukaste klassen som var både ett konditionspass men också en stor broadway show. Det showades loss vill jag lova ;) Jag har också dansat för Matilda och Chris i veckan som körde en collabklass. ALLSÅ. Vi körde till en av Rihannas nya låt och det är så exakt, musikaliskt och detaljerat att min hjärna sprängs men så vannsinigt roligt. Det har också varit min första klass med Aline och det lär inte bli den sista. 

Jag är så sjukt taggad på allting just nu. Imorgon är det fredag och jag hälsar lite ledigt och helg välkommen. Tänkte unna mig lite pojk och flickväns-häng också, för som ni förstår har det inte funnits så mycket tid för det den här veckan :)