Här kommer ett sommarhej! Hoppas att ni har det bra och njuter av sommar, semester och solen. Jag tittar in här mest för att berätta att jag lever och säga att det är full rulle. Vår sista semestervecka bjöd på en massa skoj och varma dagar. NU däremot är dagarna fulla med repetitioner inför Operan Carmen. Jag är så lyckligt lottad som får jobba med alla dessa otroliga och fantastiska människor! Mitt huvud är fullt till bredden av information, koreogarfi och memorering av låtar. Det. Är. Helt. Fantastiskt. På måndag träffar vi hela ensemblen samt alla solister och fortsätter att sätta ihop världens häftigaste Opera. Ni vill bara inte missa den! Helgen tillbringar jag i Kalmar tillsammans med familjen. En mini weekend som ska firas med grillparty och uppladdning inför måndag! 

 
 
 
 
Vi tog båten ut till Vaxholm i förra veckan och hade en riktigt heldag i Skärgården. Efter flera dagar med växlande molnighet fick vi oss äntligen en svensk sommar med båttur, idylliska röda små stugor och sol på klipporna. Vi blev också sådär härligt småberusade av bubblet som vi låg och sippade på i solen, glada över att ha varandra och ledig tid tillsammans och framåt kvällen mumsade vi i oss kanske de godaste räkorna ever! 

 

19 juli 2016

Berns Asiatiska

Party

 
 
Vi ser ofta till att ha något att fira!  Nu efter många år tillsammans kanske det inte skålas varje månad vårt datum kommer men ibland frågar jag mig varför inte? Det blir ett avbrott i vardagen och man unnar sig att ro om varandra lite extra och uppskatta de sakerna man gör tillsammans. Men det kan också vara allt från bostadsförsäljning och nytt jobb, till att det är fredag, att vi bokat en resa eller bara avklarat storstädningen. Senast vi skålade, innan semestern drog igång, var för en intensiv men rolig jobbvecka och vi unnande oss brunch på Berns Asiatiska. Våra smaklökar dansade hejvilt inte bara en runda utan sju!