Jag har faktiskt haft några dagar nere i Kalmar. Sådär spontant och hastigt flög jag ner i måndags och har fått härlig tid med hela familjen. Kalmar som i år igen blivit Sveriges Sommar stad :) Nu sitter jag på bussen tillbaka till Stockholm. Fördriver tiden gör jag med att faktiskt skriva ner lite tankar och funderingar, idéer och semesterplaner. Mattias och jag har dryga 12 dagar tillsammans som vi tänkte utnyttja till fullo här hemma Stockholm. Första semestern på tre år som vi är kvar i Sverige. Det ska faktiskt bli något alldeles särskilt att få tillbringa tid i skärgården, på landsvägar med Mattias på hans motorcykel, ute på Djurgården och andra vackra ställen som Stockholm har att komma med. 

21 juni 2016

Trash Jeans

My Looks 
Coat, Mes dames / Shirt, Gestuz / Jeans, Vintage / Hat, H&M / Bag, Charles and Keith / 
 
Det känns inte som jag har varit ledig någonting de senaste veckorna. Jag börjar känna av det i kroppen av en lätt förkylning som aldrig vill ge med sig men varken huvudet eller mitt driv är det fel på. Heja heja! Men idag har jag äntligen fått min vilodag och sovit mina härliga 12h igen. Haha. Vid lunch kom Mattias hem och vi åt tillsammans, sen dess har jag dragit igång en storstädning här hemma (behövdes för kanske en vecka sen..), varit och handlat och styrt lite inför midsommar. 
 
Bilderna är från härliga Budapest och när jag tittar på dem är det två saker som slår mig. 1. Jag borde kanske ha vågit hår till midsommar.. 2. VART är min hatt? Det kommer blir en sommar med hatt. 

14 juni 2016

Work those wings

Dance

 
 
Oboy vilken sjukt rolig och galen helg jag har haft! Dagtid har jag jobbat på Åhlens men på kvällarna har jag gigat på Café Opera med BRANDED Dance Concept. Det har varit kostymer till tänderna, konfettiregn, vingar att dansa med, orientaliskt tema, heels utan klack, vackra masker och självklart väldigt mycket dans. Efter att jobbat både dag och natt sov jag i måndags 12h i sträck men jag var helt lyrisk i kroppen!