30 maj 2016

Lovely Weekends

Party
 
 
Randoms photos from my weekend
 
Det har varit riktigt skoj i helgen! Jag har varit på utförsäljning och club-event med H&M. Jag har ätit hejdå frukost med världens finaste vän Caroline som flyttar hem till Norge efter flera år i Stockholm. Kommer sakna henne så mycket! Vi har beundrat och ätit gott på Paul's som ligger i Haymarket och för att kompensera tränat på morgonen. Mattias och jag har även tagit på oss rollen som hobbyhantverkare igen och Mattias stod för ett litet elektriskt missöde vilket resulterade i en strömlös lägenhet och sotiga fingrar.... Vi har pardetjtat och sippat dagsdrinkar på Tiki tills kvällen tog oss till Natten. I neonljus har vi dansat och hånglat till riktiga power balader i ett folkhav av sjungades människor. Det har varit intensivt, det har varit kul men mest av allt har jag känt att sommaren är påväg och att det här är bara början! 

29 maj 2016

WAVES

Travel

 
 
 
 
Together in Nassau, Bahamas 
 
Jag måste säga att jag har haft en väldigt skön vecka ändå. Jag har tränat mångsidigt och varierat dansträning med cirkelfys. Dansat har jag gjort för Julia igen, modernt med Max Stone och en underbar balettklass för Eytan. I början av veckan var jag helt ledig från Åhlens  (tur i oturen att jag inte fick några jobbtider) och kunde utan att ha dåligt samvete ligga i parken och sola. Vardagslyx delux! Idag har jag jobbat och kom precis hem till lagad middag och en kramgo pojkvän. Alltså finns det något bättre i livet än att få dela det tillsammans med någon annan? Han är mitt allt! Vi har haft riktigt skoj i helgen också vilket jag ser framemot att berätta men nu ska jag fortsätta ge min sambo den tid han är värd. Vi hörs imorgon! 

 
 
 
 


 Our kitchen 
 
Här är vårt kök! Jag borde ge er en för och efter bild för det är otroligt vad lite färg och detaljer kan göra. Vi har lackat om luckorna som var vita i samma gråskala som i vardagsrummet samt sovrummet. Även i den här lägenheten valde vi marmorskiva vilket passar så fint ihop med det gråa. Knopparna och handtag har vi bytt ut till mässingsdetaljer från Buster and Punch (de är fett dyra men de har verkligen lyft hela köket) och blandaren är samma som vi hade i förra lägenheten. Köket är lite av vår pärla i lägenheten, för vi har målat om allt själva, lärt oss så mycket och fått slita lite extra för att faktiskt få det här resultatet som det blev. Vårt drömkök!