30 november 2016

FUR / LACE / DENIM

My Looks

 Fur, Old from Zara / Lace top, Oasis / Denim, Nudie Jeans / Heels, Mango / Hat, H&M / 
 
Vilken härlig onsdagmorgon och jag tog mig faktiskt upp i samma veva som Mattias idag. Jag börjar inte förrän vid klockan 12 på Åhlens men det är väldigt skönt att få lite förmiddag hemma. Åt precis en brakfrukost och unnande mig bananpannkakor med kanel, det är verkligen lyx när jag har tid! Igår var vi ute och käkade och gick på bio på kvällen, sådär spontant och härligt  något som en tisdagkväll verkligen behöver. Vi såg J.K Rowlings nya film, Fantastiska vidunder och var man hittar dem, så himla bra och som jag bara älskar magi! Jag har också någoting alldeles nytt som jag måste visa er, tills dess får ni hålla tillgodo med dessa bilder. Den här kombinationen föll mig ypperligt i smaken, dressat i spetts men vardagligt och avskalat i denim. 

 

22 november 2016

Buster + Punch

Interior

 
 
 

 
 
 
BUSTER + PUNCH / Machined Candelabra 
 
Hallå där! Känt mig krasslig en längre tid nu och igår tog det ut sin rätt. Fick traska hem från jobbet och bädda ner mig i sängen.. Idag har jag inte gjort annat än ligga i sängen och kolla serier och äta Ben och jerry's. Alltid något att se framemot när man är sjuk ;) Tänk att det redan är första advent på söndag. Känns så himla mysigt med alla tända ljus, julbak och pynt som väntar. Jag är faktiskt riktigt redo för julen! I år har vi köpt nyheten från Buster + Punch som adventsljusstake. Den är verkligen så fin och det bästa av allt är att det bara är att sätta i två ljus till och så kan man använda den året om. Win win! 

18 november 2016

Rock'n'Roll

General

 

Kom precis hem efter ett mördarpass med Mathias som kör Nijnatränining. Idag körde vi kampsport och tränade slag och sparkar. Så himla motiverande och roligt att lära sig någonting nytt och sjukt jobbigt. Det är kul med variation i träningen och efter årskiftet ser jag även framemot att dra igång med Becore och Megaformer-träningen igen. Nu är jag hemma en snabbis och regnet det bara öser ner. Men det är fredag och jag ska möta upp Mattias för ett glas cava och bara umgås, prata av oss och dejta. Det är ju något speciellt att faktiskt mötas upp ute någonstanns istället för att träffas hemma i lägenheten ;) En dusch och lite smink sen är jag redo. Härlig fredag på er alla och tack för allt stöd från förra inlägget. Det värmer!