21 september 2016

OFF TO BERLIN

Travel

 
 
 
 
NUUU ÅKER VI till Berlin över helgen!!! Jag är så hypad, sprungit ärenden och packat hela eftermiddagen. Nu kom jag precis hem från Åhlens så det blir direkt i sängs. Imorgon går flyget redan 06.30 så här gäller det att få sig några timmars sömn.. I helgen firar vi 6 fantastiska, roliga, kärleksfull år tillsammans! 

20 september 2016

Morning Glory

Dance

 

Waaah! Fast att jag steg upp 05.50 idag, satt på cykeln innan klockan 7.00 och rev av ett pass på Åhlens har jag haft makalöst mycket energi och bubblar av ännu mer nu efter klass med Anna Ståhl. Det är galet vad mycket inspiration och dansglädje hon ger! Den här veckan håller Anna i jazzen och hon får mig att kasta mig ut, testa, känna och dansa. Tekniskt svåra, långa kombinationer ger mig inget annat val än att bara släppa och köra! Koreografin vi gjorde var till en låt av Sia också, vilket får allting att falla på plats av sig själv. Det går liksom inte att "bara" dansa till Sia, alla de känslor som finns i hennes röst avspeglas i kroppen. I helgen såg jag till exempel videon till nya The Greatest och mina ögon tårades vid första scenbilden och då hade hon inte ens börjat sjunga!!!!
 
Jag älskar att dansa men det vet ni redan att jag gör, ni har om inte annat hört det x antal gånger ;) Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och få iväg några mail som väntar! 

19 september 2016

Gröna Lund

Party


 
 
Den här helgen har varit så himla oväntad. Från väldigt stora planer, till inga alls, till en fullspäckad helg! Mina förhoppningar var en somrig weekend i Köpenhamn med callback. Vi hade uppemot 30 grader i torsdags! Jag, Tilda och Elin tog morgonflyget över till Danmark för att vara på auditions för en musikal hela dagen. Vi alla gjorde både dans och sångaudition men callback över helgen blev det aldrig. Helt plöstligt hade vi en ledig helg..
 
Så redan i fredags kom jag hem till Mattias. Vi lagade middag, delade på en flaska vin och pratade om audition och annat. Det är alltid sån trygghet att ha honom som stöttar en och vi bestämde oss för att göra helgen till något bra :) Vi tog oss en rejäl sovmorgon på lördagen innan vi drog ut med motorcykeln. Senare på kvällen träffade vi Natta och Rado och clubade till lite senare än vad vi hade tänkt oss, haha. Söndagen var det bästa på hela helgen!!! Igår var vi nämligen på Gröna Lund heeeeela dagen tack vare Tilda som fixade åkband till oss! Vi var som små barn, skrattade och sprang runt, åt donuts, kollade på Bosse och Julia-gänget och åkte karuseller tills vi båda var rätt illamående! Vi slocknade innan 22 sen på kvällen ;)