23 februari 2017

Curly hair

General

 
Nu när jag är på besök i Kalmar passade jag på att gå och klippa mig igen. I julas klippte jag av 10 centimeter och lockade hela håret, det blev en helt ny frisyr och jag trivs så bra i det. Jag forsatte självklart i samma spår och det känns så himla friskt och färscht. Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon och ska strax åka in till stan. Mamma slutar i eftermiddag och jag är nyfiken på att de nyöppnade hälsocafét i Kalmar. Framåt kvällen hämtar Mattias upp mig och vi ska hem och laga middag hos honom och familjen Danielsson. 

  

22 februari 2017

Snow again and again

General

 
Känner inte ni också att man börjar tröttna på all kyla och mörker.. Efter flera dagar med solsken och några plusgrader fick jag till och med upp hoppet om att våren var på väg men så vaknar man upp till snö idag ;) Vi är ju dock bara inne i februari så vi (jag) får nog hålla ut ett tag till dessvärre. Jag är bara så less på att de få ljusa stunderna passera så fort förbi och lägenheten känns som att den ständigt är upplyst av lampor. Det som också tär lite är att vintern får mig ur en svacka när det gäller att fota och inspiration. Hoppas på att det vänder snart!! 

Imorse flög vi ner till Kalmar!! Så härligt att vara hemma igen och idag har lunchat och haft en heldag med pappa. Till helgen ska vi på Bröllop. Fina Emma och Calle ska gifta sig och på fredag har vi Pre-Wedding Dinner att se framemot. Ska bli kul att få träffa alla från möhippan och resten av gästerna innan den stora dagen :) Ikväll ska pappa och jag mysa hemma, laga middag och kolla på film. Härlig onsdag på er! 


 

15 februari 2017

My Valentine

General


 
Idag har jag verkligen dansat! Jennifer höll sin sista klass i förmiddags och jag sprudlade av dansglädje. Efteråt satte jag mig på Pom och Flora. Egentid när den är som bäst och hur skönt är det inte att solen skiner och får alla människor att faktiskt tina upp lite. Jag såg flera stycken från fönstret som gick och smålog ;)
 
Igår var det ju alla hjärtans dag och jag måste bara få ge min fästman ( alltså wow, det känns lika ovant och underbart att skriva varje gång, haha) lite cred för vad han hade styrt med. Ingen av oss är särskilt skillade i köket och vågar inte riktigt sticka iväg i vår matlagning. Men igår blev jag bjuden på trerätters och rätter Mattias aldrig tidigare lagat. Alltså vilket kock jag har! En sån väldigt fin kärleksförklaring och jag är så lycklig för de snart 6,5 åren vi haft tillsammans!