30 januari 2017

Nike Event

Dance


 
Hallå där! Det har tagit mig bra mycket längre tid att sätta mig ner och skriva än vad jag hade tänkt mig. Förra veckan gigade jag och i helgen gjorde jag en avstickare till Köpenhamn. Snacka om att det varit fullt ös varenda dag fram tills nu. Idag ligger jag hemma och kurera mig eftersom min kropp verkligen behövde en vilodag :) 


För en vecka sen var jag alltså mitt uppe i rep inför Nike event som Ambra koreograferade. Vi hade två riktigt intensiva dagar där vi lärde oss all koreografi med Ambra och därefter fortsatte veckan med att lära sig allting och skapa de 10 minuter långa numret vi skulle göra. Eventet var för Nike Women och deras kampanj #Doyoubeliveinmore. I torsdags gigade vi första gången och efter otaliga timmars scenrep satte vi det och fortsatte på fredagsmorgonen att leverera två stycket till shower. Tusan vad roligt jag har haft! Riktiga power women har jag fått jobba med också och jag är så sjukt tacksam för förtroendet och motivationen, utmaningen och inspirationen som Ambra, Amanda och Maja ha gett! 


Och på tal om Köpenhamn. Det var callback för Wallmans igår och Tilda och jag kämpade in i det sista. Från flera hundra som sökte ner till 25 st kvar. Det är en häftig känsla och bara det är ju en prestation! MEN nu vill jag så gärna ha det här jobbet, tredje gången gillt säger man ju ;) 

17 januari 2017

Bride to be

Party

 
 
 
Jag har en rolig vecka framför mig nu och de är jag glad för. I veckan har äntligen daglig träning dragit igång på Balettakademien efter juluppehållet så nu är det verkligen i full gång. Som jag har längtat efter att få dansa! I helgen börjar jag också repa för årets första dansjobbet, vilket glädjer mig så att jag spricker. Bakom mig har jag en I lördag i kärlekens tecken. Det var äntligen dags för möhippa för den blivande bruden Emma! En helt fantastisk dag som innehöll allt från pole dance, brunch och barndomsminnen till jacuzzi, drinkbord och quiz av minnen Emma gärna helst hade velat förtränga ;) Mot kvällen idag ska jag laga middag, hinna säga ett snabbt hej till sambon min innan jag åker vidare mot dansklass på House of Shape. Härlig tisdag på er! 
 

14 januari 2017

Mixed Snaps

Party

 
Så en ledig vinter i Stockholm spenderades en kväll med mina tjejkompisar. Det var både högljutt och god mat, en del pinsamheter och många skratt På dagarna började Mattias och jag träna tillsammans och har dragit igång en vit månad, därav har vi prövat på olika alkholfria drinkar. Mums! Jag började planera 2017 och bokade mitt första dansjobb för året. Jag passade även på att verkligen sova ut och äta lunch med flera vänner och gå på dagbio. En vecka av ingen stress och jäkla vad jag är sugen på att dra igång med allt som 2017 har att ge. Bring it!