Det bästa med att fylla år och vara tillsammans med Mattias är att ens födelsedag aldrig blir en dag. Hela helgen fortsatte firandet och vi njöt av vädret, goda middagar och tid med varandra! 

21 mars 2017

It's my B-Day

Party

 
 
DET ÄR MIN FÖDELSEDAG IDAG ♥  Idag blir jag 26 år gammal!! 
 
Jag är helt ledig och ska börja morgonen med frukost på Nybrogatan 38 med hjärtat. Efteråt ska jag åka direkt och dansa!! I eftermiddag och resten av kvällen får vi se vad som väntar. Dagen till ära har jag min favoritbyxor från Zara. De känns som det bara sprudla vår om dem! 
 
 

13 mars 2017

BACK

General

 
 

Det känns som det är söndag i kroppen för mig. Jag jobbade heldag på Åhlens igår så idag blev min vilodag istället. Förra veckan gick i redig träningsanda vilket resulterade i två till tre pass, om dagen!! Jag var som ett litet kraftpaket som gick från dansklass till gym till megaformer. Det är slitigt men också utmanande och kul att pusha kroppen till att bli ännu starkare. En träningsvärk som aldrig gick över men också ett lyckorus som aldrig slutade sprudla. Jag vet ju att jag valt rätt väg när jag älskar att träna! Framför allt skönt att få ut så mycket av ens "ledigtid" och efter mitt nederlag och återigen ett nej från audition (drama queen på den jag vet) känns det positivt att jag ha viljan att bli ännu bättre. 

Nu ska jag hoppa in i dushen och göra mig iordning. Ikväll har vi planer men nu tänkte jag ge mig ner på stan och strosa runt. En långpromenad i solen tackar man ju inte nej till. I eftermiddag kommer mitt hjärta hem efter att varit bortrest sen i fredags morgon, som jag saknat honom!