27 oktober 2017

SCARY FRIDAY

General

 
Från Michal Jackson Medley-giget med halloween tema
 
Och så var det freeedag! Jag fick helg redan vid 15 idag, så himla skönt. Har jobbat morgonpass på Åhlens hela veckan så imorgon ser jag framemot sovmorgon. Förra helgen dansade jag på Cafet och filmade in en dansvideo med Camilla och Nathalie. Så jäkla skoj! Den här helgen kommer Mattias föräldrar till Stockholm. Det ska ordnas lite i lägenheten men framför allt umgås såklart. Det ser jag framemot! Men först ska jag iväg och skåla i bubbel ikväll och imorgon bruncha med Natta och Rado, som vi precis fick reda på ska bli våra grannar. Äntligen! 

25 oktober 2017

Highway 1

General

  
Idag har jag haft en ledig dag och då menar jag på riktigt. Att få vakna av mig själv, gå rund i mjukiskläder och bara njuta av att inte behöva ge mig ut i ösregnet har varit så fasikens skönt :) Det har gått i non stop nu i några veckor, vilket i sig har varit superkul men någon gång sådär behöver man ju bara stanna upp. Så idag har det varit seriermaraton och hemma-mys men jag tog mig faktiskt ut för en sväng förbi Buttericks, det naklas ju halloween snart. Igår smygstartade jag med ett gig tillsammans med Chris och Jackie. Det var Michal Jackson medley med halloween tema och det var all in kan jag säga. Så kul!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter jobbet idag tränade jag på Becore och provade Barre för första gången för världens bästa Cissi! Hon är så duktig och jäkla vilket pass, det brände i både rumpa och ben och överkroppen den fick jobba nästan lika mycket. Tummen upp för bra pass och för att jag fick hänga med cissi! I eftermiddag har jag varit och tränat mer rehab och tagit ett rejält tag här hemma. Hejdå sommarkläder, hej höst och vinterkläder! Jag försöker välkomna hösten och det går bra när det kommer till kläder men det är svårt med alla dessa gråa dagar och konstant regn. Jag cyklar ju överallt och nu börjar det bli kallt också, högst upp på inköpslistan står vantar. Här är några snapshots från en underbar semester i San Francisco. Det piggar minsann upp!!