28 september 2017

Happiness

General

 
 
 
 
Vilken lyckad vecka det här har varit på alla sätt och vis! Jag är så matt men samtidigt så fylld med glädje och energi. Det är någon superkraft vi dansare får när vi väl står på scen. Hur trött och stel man än är i kroppen så finns det ingenting annat än att ge sitt allt och sprida inspiration och sin passion. Jag ska berätta mer om alla föreställningar men först ska jag bara njuta av en kväll helt för mig själv och lägga mig i soffan och kolla på serier!! 

27 september 2017

Tick Tack, Bang BOOM!

General

 
  
Det är inte klokt vad två veckor har gått fort. Jag har inte hunnit med att skriva vad som försiggår men det är ju så mycket roligt som händer. Förra veckan hade vi en intensiv repvecka inför PREMIÄREN som vi hade i måndags ! Vilket glädjerus som for genom hela kroppen!!! Ett projekt som startades av Vicky som bor i Bålsta. Musikskolan på en av gymnasieskolorna där ville locka ungdomar att börja dansa och vi tog till oss möjligheten och uppgiften. Från grunden har vi skapat en dansföreställning med inslag från skolmiljön och koreograferat nummer med jazz, hiphop och jazzfunk till en föreställning på 25 minuter. Jag är så otroligt stolt över oss och tillsammans med skolan gjort det möjligt att få inspirera. Totalt ska vi ha sex stycken föreställningar och ikväll är den öppen för alla. 20.00 i Bålsta på Fridegårdsgymnasiet. KOM!!

26 september 2017

RADOLUND

General

 
 
 
 
 
 
 
 
Och så blev de äntligen man och hustru! För två veckor sen fick vi vara med och dela en magisk dag med våra vänner. Natasha och Rado gifte sig en höstdag som gav oss strålade sol, massvis med fjärilar och glädjetårar. Det bara bubblar av lycka när jag tänker på dagen!! Mattias var toastmaster tillsammans med Claes för brudparet och det bjöds på väldigt fina tal och massor av spex, en feststämning som drog igång långt innan varmrätten serverades och dans så klackarna flög av. Ett riktigt sagobröllop där drömmar verkligen slår in!