10 april 2018

through my phone

General

 
Det är tidiga mornar som väntar mig nu i dagarna och nästa vecka. Jag börjar på Åhlens vid 7.00 och slutar lagom till att kunna ta klass vid 12. Idag var det andra dagen och det går bätte och bättre att komma upp, lättare blir det ju eftersom det är så ljust och cykelturen är bra härlig! Det blir i vilket fall väldigt långa och aktiva dagar eftersom jag får hela eftermiddagen fri och om jag inte tar dansklass på kvällen hinner jag till gymmet på eftermiddagen. Den här veckan håller Ambra jazz på Balettakademien och jag blir så glad av att få släppa loss och jazza runt. Sista rundan imorgon och det ser jag redan framemot! 
The Myst Dong Khoi Hotel 
 
Söndagseftermiddag och Mattias och jag har precis landat hemma efter en heldag utomhus. Jag jobbade hela dagen igår och sa på kvällen att imorgon vill jag bara vara ute. Och mycket riktigt blev det så! I förmiddags promenerade vi i Vasastaden och senare tog vi cyklarna ner till strandvägen och promenerade runt Djurgården. Vi käkade lunch halvvägs och på hemvägen cyklade vi förbi Snö och åt hemmagjord glass. Första glassen för i år ;) Nu som sagt har vi landat hemma och är rätt trötta, det blir en fortsatt lugn eftermiddag och kväll. Ska försöka komma på något gott att äta till middag och sen slappa i soffan. 

3 april 2018

Saigon City

General

 
Påsken är förbi och vi har firat långhelgen i Stockholm med Mattias föräldrar. Och vilken helg det har varit :) Mattias och jag har startat dagarna med att nästan gå milen varje morgon och på långfredagen bjöd vi in till påskmiddag. På lördagen blev vi bjudna på den nyöppnade restaurangen L'avventura av Mattias föräldrar för att fira min födelsedag som varit. Riktigt god italiensk mat och jag smakade på en hummerpasta som var supergod! Det känns så skönt att våren börjar närma sig, förra veckan var vi i Kalmar för begravning och nu känns det som att jag bara kan blicka framåt. I veckan väntas dans och träning samt lite jobb på Åhlens. Idag har jag haft förmiddagen fri och mellan tvättarna har jag varit och gymmat. Efter lunchen ska jag nog ge mig ut på en promenad i solen. Tänk när även värmen letar sig hit, längtar så men en sommar breeze i februari som vi hade borde vara obligatoriskt varje år. Jag har ju inte visat så mycket bilder från Vietnam ännu men här kommer några och vilket äventyr det var!