30 januari 2018

Ho Chi Minh City

Travel

 
 
HEJ FRÅN VIETNAM!!! Vi åkte från sverige tidigt på fredagen och ett dygn senare var vi i Ho Chi Minh City. Med sex timmars tidskillnad var vi lite trötta när vi anlände 8.00 på morgonen, i kroppen var den i själva verket runt 02. Vi checkade snabbt in på hotellet och gick ut för att leta upp något frukostställe. Mattias och jag har konstaterat att när vi är jetlagd äter vi konstant haha. Det är som kroppen behöver så mycket energi för att återhämta sig. Innan vi fick tillgång till rummet på hotellet fick vi ta del av poolen på taket och det kunde inte ha blivit en bättre start. Vi var där hela dagen och badade, slumrade till lite då och då och njöt av solen och de 33 graderna som välkomnade oss. Hela stan vibrerar, pulsen här är konstant och det är miljontals mopeder överallt. Lite skrämmande men samtidigt väldigt spännande. På kvällen sen duschade vi och gjorde iordning oss för middag och en kväll ute! 

25 januari 2018

Off we go!!

Travel

 
 
Det är dags att resa igeeeeeen! Jag har haft resfeber hela veckan. Imorgon flyger Mattias och jag till Vietnam.  Det ska bli så jäkla härligt! Först och främst är det en jobbresa för Mattias som för en vecka sen bytte jobb men för min del är det rent nöje att få följa med och upptäcka staden Ho chi minh City. Jag har packat alla väskor, tack och lov för Qatar som har 30 kilo i bagage haha ;) Flyget går redan 7.55 så det blir en tidig morgon, vi har sagt att vi ska försöka komma i säng tidigt ikväll, vi får se hur det går. Nu ska jag ladda ner lite musik och film på mobilen sen är jag redo för en lååång flygresa. Kram 

18 januari 2018

Keep your balance

General

 
 
Jag slutade tidigt på Åhlens idag och kom precis hem med hur tunga matkassar som helst. Måste komma ihåg att börja med Linas matkasse eller något snart. Det var så himla spännande och gott men framför allt så satans smidigt att få hem allt till dörren. I måndags var jag och tog min första balettklass för i år och sen har det rullat på i veckan med balett, jazz och klackträning. Äntligen har alltig dragit igång och jag har längtat efter att få känna träningsvärken. Det bästa har varit att ta balett för Lee igen! Kroppen får röra sig helt naturligt inom balettramen, inga spänningar utan mycket är att våga släppa men att ha kontroll. Så härligt! Nej nu är det dags att ordna med lite middag :)