30 januari 2017

Nike Event

Dance


 
Hallå där! Det har tagit mig bra mycket längre tid att sätta mig ner och skriva än vad jag hade tänkt mig. Förra veckan gigade jag och i helgen gjorde jag en avstickare till Köpenhamn. Snacka om att det varit fullt ös varenda dag fram tills nu. Idag ligger jag hemma och kurera mig eftersom min kropp verkligen behövde en vilodag :) 


För en vecka sen var jag alltså mitt uppe i rep inför Nike event som Ambra koreograferade. Vi hade två riktigt intensiva dagar där vi lärde oss all koreografi med Ambra och därefter fortsatte veckan med att lära sig allting och skapa de 10 minuter långa numret vi skulle göra. Eventet var för Nike Women och deras kampanj #Doyoubeliveinmore. I torsdags gigade vi första gången och efter otaliga timmars scenrep satte vi det och fortsatte på fredagsmorgonen att leverera två stycket till shower. Tusan vad roligt jag har haft! Riktiga power women har jag fått jobba med också och jag är så sjukt tacksam för förtroendet och motivationen, utmaningen och inspirationen som Ambra, Amanda och Maja ha gett! 


Och på tal om Köpenhamn. Det var callback för Wallmans igår och Tilda och jag kämpade in i det sista. Från flera hundra som sökte ner till 25 st kvar. Det är en häftig känsla och bara det är ju en prestation! MEN nu vill jag så gärna ha det här jobbet, tredje gången gillt säger man ju ;)