25 januari 2012

My new bag

Om man kollar i kalender var det fem dagar sen sist, om jag känner efter känns det som om det var igår jag var här och bloggade. Men äntligen kan jag få visa er min nya väska! Väskan som har konkurrerat ut alla andra förstunden. Som jag tidigare sa är den riktigt behändig och perfekt storlek för alla de sakerna jag behöver ha med mig. Så som vitt och silver tillsammans slår aldrig svart och guld fel!

Väska,
Åhlens.

25 januari 2012

White and silver

Inspiration

Jag vill klä mig precis såhär! Helkostym i vitt och med en silver clutch kan vara den snyggaste matchningen jag sätt på länge. Då vet jag precis vad jag behöver länga pengar på nu!
Fashionsquard

20 januari 2012

Vårkänslor

General
Efter jobbet idag gick jag och sucktade efter vackra vårkläder och nyinkomna väskor. Det finns så himla vackra kollektioner som dagligen trillar in hos oss och jag är helt såld på Whyreds kollektion av väskor. Nu vill man inget hellre än att få se mer av våren, eller vad säger ni? Whyred får jag fortsätta drömma men man kan fortfarande hitta andra fynd mitt i reahavet och det är precis vad jag har gjort. En behändig och stilren sådan. Ni ska få se!