29 september 2014

Wedding

Party

 
 


Efter att vi kommit hem från LA var sommarens höjdpunkt helt klart att få gå på sommarbröllop. Min gamla danslärare, föredetta kollega men framför allt min underbara vän Sabina gifte sig äntligen med sin Carl. Det var skratt, det var sång. Det var hamburgare med extra allt och det var minnen blandat med skämt. Skratt blev till glädjetårar och det dansandes vals som aldrig förr. Dansgolvet glödde och cupcakesen smakade bra efter en sväng om. Till det vackra brudparet vill vi bara säga tack för att vi fick dela den här oförglömliga kvällen tillsammans med er! 

 

27 september 2014

Disneyland Park

Travel 
När vi kom till Disneyland slår jag vad om att det pirrade lika mycket i min mage som hos alla barnen runt omkring mig. En helt fantastisk sagovärld som jag drömt om att besöka sen liten. Vi blev helt klart snopna över att slottet var så litet i verkligheten men man förstår att parken är framför allt gjord för barn. Vi hade en fantastisk dag bland alla sagofigurer och blev helt tagna av Paraden som tog upp hela parken. Det är underbart hur man kan skapa en sån magi på en så speciell plats! 

26 september 2014

The endless ocean

GeneralBiking in Santa Monica and Venice Beach
 
Den där filmkvällen som jag skrev att Mattias och jag skulle ha slutade med att jag somnade efter 20 minuter. När jag sen vaknade på morgonen kändes det som någon hade kört över mig. Efter att Mattias föreläst om att inte träna med halsont och bränande bröst stannade jag hemma (motvilligt men med förstånd). Jag ligger fortfarande nerbäddad och dagar som dessa är perfekta att tänka tillbaka och visa bilder från LA.