23 maj 2017

Hi Summer!

General

 
 
 
 
 
Det är tisdagkväll och här hemma lyser solen in och får alla väggar att se ut som disco av kristallkronan. Magiskt! Vi kom precis hem från gymmet Mattias och jag där vi riktigt körde slut på det sista krafterna. I förmiddags var jag och tränade jazz för Anna Ståhl också som var riktigt fysiskt. Det är inte konstigt att jag känner mig lite sliten i soffan nu. 
 
Helgen har varit kanon! I fredags invigde vi Emma och Calles balkong med drinkar och sol. Bra häng sådär efter en jobbvecka och senare drog vi ut och åt hamburgare och drack Milkshakes. I helgen har det också varit sköna morgonpromenader, barnkalas på Åhlens och goda bruncher. Det är härligt att sommarens första parkhäng har bockats av också och fler kommer det blir!

18 maj 2017

Green Door 31

My Looks

 
 
 
 
 
 
Jacka, Minimarket / Blus, Zara / Klänning, H&M / Byxor, Wera / Skärp, H&M / Klackar, Zara / Väska, Åhlens / 
 
Hittade den här schyssta gröna dörren för ett par veckor sen och vi tog några snabba bilder. Hade nästan glömt bort min gula jacka från Minimarket men så hittade jag den i garderoben när jag rensade. Glitterskorna som ni ser litegrann på bilderna höjer minsann vilken outfits som helst. Mina discopjuks! 

17 maj 2017

Nya Rum

Interior

 
Heeej där! Sorry för dålig uppdatering. Eller rättare sagt ingen uppdatering alls de senaste veckorna. Gaah. Nu kör vi igen och jag hoppas att jag har lite material och bilder att visa. I slutet av veckan ska det ju blir fint väder också så då kan kameran följa med. Jag har passat på att fotat lite i lägenheten och nya bilder kommer upp snart. Vi trivs riktigt bra här hemma, det känns hemma och jag kan inte riktigt sluta inreda. Känns som ett gott betyg!  Så idag på agendan ringde klockan tidigt för gympass imorse. Jag var minsann stark ;) Vid lunch är det jazzklass med Gabbe. Jag var och tog hennes klass i måndags och det var så himla nice. Efteråt blir det en snabb vända hemma för lunch och dusch, för att sen stänga på Åhlens. Idag ska jag vara på hemavdelning vilket passar ju bra. Ha en riktigt härlig onsdag!