29 december 2015

Merry X-Mas

Party

 

 
 

Hallå där alla! Sist jag skrev var vi en dag ifrån att åka ner till Kalmar. Vi hyrde faktiskt en bil och roadtripade ner och passade på att hälsa på alla våra vännner under dagarna innan jul. Trots att schemat (alltid) bli fullspäckat var det så skönt att ha en vecka att bara slappna av på.
 
Julafton firande vi med julfrukost hos Mattias föräldrar och under dagen på varsitt håll för att senare mötas upp hemma hos mamma där hela min familj och släkt var. Det har verkligen varit en urmysig jul. Vi spelade spel iprincip hela kvällen, öppnade fina klappar och som vanligt åt tills vi storknade. Juldagen firade vi hos Carl och Sabina som bjöd in till tre rätters, vi blev ett sällskap på 22 personer tillslut och jäklar vilken bra kväll det blev. Dessa dagar fram till nyår har vi försökt rådda här hemma med att packa upp, tvätta, packa om och packa ner i flyttkartonger. Om två dagar är det nyår, om mindre än en vecka åker vi till Miami och om en månad flyttar vi. Spännande start på 2016! 

17 december 2015

Thursday Morning

General


 Shoes, Sexty Seven / 
 
Goooodmorgon! Jag har en ledig och härlig torsdagförmiddag framför mig. Jag har precis tränat och ska strax sätta mig och slå in lite paket. Julen närmar sig verkligen med stormsteg. Igår gjorde jag min sista arbetsdag innan vi åker till Kalmar på lördag. Efter jobbet igår mötte jag upp Mattias för middag, vi åt på Kalori och måste säga att det var väldigt gott. Själva konceptet, att ingen måltid ska vara över 500 kalori tillför ju också både nytta med nöje! Senare träffade jag Caroline B för ett glas vin. Så himla roligt att ses igen för att det alltid bara bubbla om samtalsämnen lika oviktiga som viktiga. 
 
Ikväll står jag på scen på Café Opera. Dirty Christmas är inne på sin sista vecka och ikväll ska jag njuta och bara underhålla så mycket jag kan! 

 
 
 

14 december 2015

That Balcony

General 
 
 
Lebua State Tower, Bangkok / Swimsuit, Asos / Body jewelry, H&M / Shoes, Zara / Sunglasses, Beyond Retro / 
 
 
Nu är det inte långt kvar, ni förstår inte hur taggad jag är! Om tre veckor åker vi på semester och njuuuter på en båt i Karibien!!! Förstår ni hur nice det ska bli? Vi bokade den här resan för jag vet inte hur länge sen och äntligen är vi snart där. Vi ska även till Orlando och leka av oss i olika nöjesparker, älskar att åka berg och dalbanor och sen drar vi med bilen till MIAMI!!! Där ska vi möta upp Natta och Raddo och åka kryssningen tillsammans. Bästa bästa! Innan dess ska det firas både jul och nyår, som jag längtar. Men sen in på det nya året då drar vi :D