3 augusti 2013

Love of my life

General

 
Mitt tålamod tog slut redan innan jag kollat färdigt på två urtöniga romatiska tonårsfilmer. Vad är oddsen att det är det ända som går på TV den här kvällen? Mattias, som får min mage full av fjärilar och hjärtat att slå dubbla slag, om mintre än tre timmar är han här. Jag har aldrig varit bra på att vänta. 

3 augusti 2013

Dream shopping

Inspiration

 
            Kornblått med guldringar på varenda finger och vackert mönster. 

            Fantastiskt rött och vackra rosor. 

            Pics från jak&jil 

Emellan åt har jag hunnit in och kikat i en del affärer här. Emellan åt har det hunnits med en hel del shoppning. Något rött har jag dock inte köpt än, och det är något jag verkligen skulle vilja ha. En röd klänning hade varit perfekt. Det kommer nog bli lite mer shoppning ändå.. 

 

2 augusti 2013

Lägenheten

Travel

 
Välkomna hem till oss i West Hollywood. Vi bor i en tvåa med pool, gångavstond till Melrose Avenue och 10 minuters busstur till Hollywood Boulevard. Bilderna av lägenheten på internet imponerade oss inte jättemycket, det var mest läget vi var i behov av. Men när vi steg in genom dörren kunde vi knappt tro våra ögon. Det var så mycket bättre än var vi någonsin hade kunnat hoppas på! 
 
Vardagsrummet är stort och rymligt och sitter ihop med köket. Här har vi hängt de få timmarna på kvällarna efter vi kommit hem efter klass. 

Den fantastiska bokhyllan i vardagsrummet, som jag har blivit helt kär i! Och till höger, den stora garderoben som är början av sovrummet med en kingsize säng. 

Fina detaljer i badrummet. 

Ett stort och bra kök som vi dagligen har ätit frukost och brunch vid samt någon soppa då och då senare på kvällarna. 

Helheten av vardagsrummet. Det är så fint inrett överallt att jag själv hade kunnat flytta in här på momangen. Som vi trivs!