28 juni 2017

Flower power

My Looks

 
 
 
Fotade den här looken för ett par veckor sedan. Ni får en sneek peek just nu men jag kan inte låta bli att nämna jackan som bara är ett sånt riktigt fynd från HM Trend. Älskar printet och att den är oversized med breda ärmar, me like! 
 
På tal om kläder. Eller rättare sagt, på tal om att ha för mycket kläder. Efter att för några veckor sen lyft ner två kartonger med sommarkläder och sedan gått upp med lika mycket vinterkläder började jag fundera lite över min konsumtion som visserligen har blivit mycket bättre med åren. Trots det är jag lika oroväckande lycklig för en helt ny garderob. Vilket som, dagarna därpå började det dyka upp lite sommarminnen och jag började ( tro det eller ej)  sakna vissa plagg som jag minns med mig att jag hade förra året.. De bekom mig inte jättemycket tills idag. Idag gick jag upp för att hämta ner den där jäkla kaftanen jag visste att jag hade glömt någonstans. Det visar sig att jag glömt en HEL KARTONG full med sommarkläder!! Alltså wtf. Hahaha. Vad ska jag säga? Min kärlek till kläder kommer nog aldrig att avta ;) 

9 juni 2017

Delicious Food

General

 
 
Vi har under några veckor nu testat på lite olika matkassar. Alltså hur roligt blir det inte att laga mat igen? Både Mattias och jag har haft lite idétorka och tyckt det varit rätt tråkigt att laga mat, tills nu. Vi har bland annat lagat panerad aubergine med potatis- och äppelsallad, halloumiwraps med sambal oeleksås, en otroligt god grekisk skaldjurssoppa och plättar gjorda på kikärtor. Det bästa är att det är så satans smidigt!  Alla ingredienser till recepten kommer hemlevererade och recepten är fräscha, lätta och det är bara att sätta igång och laga middag. Vi har sluppit att storhandla också, haha. Vår favorit än så länge är Linas matkasse, Flexitarian! 

Shoes from Zara 
 
Ramlade över dessa tofflor på Zara för flera månader sen. De piggar upp en annars rätt vanlig vardagslook och om inte annat väcker de en och annan intresserad blick. Jag känner mig lite som kakmonstret eller som att jag glömt ta av mig pyjamastofflorna men jag diggar dem. De är oväntat bekväma också! Jag lovar att pappa kommer gilla dem när han få se dem ;)