20 november 2017

Santa Cruz

Travel

 
 
 
 
 
Idag kom första snön. Iallafall så mycket snö att det var vitt på marken när jag vaknade och tittade ut imorse. Hösten den for förbi lika fort som den alltid gör tycker jag. Nu börjar det verkligen närma sig advent, jul och vinter på riktigt. Det bästa med den här årstiden är trots allt alla tända ljus och hemmamyset som lockar med filmkväll och goda middagar än utekvällar och bitande kyla. 
 
Bilderna är från vårt första stop på vår road trip ner mot LA, som var i Santa Cruz. Sommarminnen när de är som bäst! Där stannade vi för lunch och tog oss en promenad längst stranden och tivolit de hade där. 

12 november 2017

AFTERNOON SUN

General

 
 
 
Söndagförmiddag och Mattias och jag har slängt in första tvätten. Vi har en riktigt lugn dag framför oss, han är lite bakis och jag är mest trött efter veckan. Mitt fokus har varit uppdelat med jobb till en början och sen helt på träning. Jag har varit och kört på Becore hela veckan och de må kännas i kroppen men med en bra balans av protein och sömn så mår musklerna bra och jäkla vad stark jag känner mig. I fredags var Elin över på middag och vi drack cava och dammade av en och annan fotbollskommentar. När det var paus från Idol bytte vi till Svergie - Italien och skrek rätt ut när vi gjorde mål ;) Igår gästade jag en sväng på hemavdelningen på Åhlens och gick runt bland inredning, textiler och böcker. Det var bra härligt! Dagens projekt är att komma ut och gå en promenad samt att handla till en god söndagsmiddag. Kram på er 

5 november 2017

Wine Tasting

Travel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att vi bestämde oss för att åka på vinprovning när vi var i San Francisco kan vara det bästa vi gjort! Vi besökte Napa Valley och Sonoma och tre olika vingårdar i de områderna. Allt från ekologiskt närodlat vin som inte säljs utanför just den vingården till väldigt mainstream vin som går att hitta i alla matbutiker i USA. Vi började tidigt på morgonen och redan då stod solen högt upp på himlen och bjöd på härliga 38 grader (som sedan successivt stegrades till nästan olidliga 42 grader) Vi mötte passionerade druvodlare, otroligt vacker miljö och hade en magisk champangelunch mitt i Napa. Vi smakade på så goda vin, väldigt mycket vin och på sista vingården var vi minst sagt lite tipsy ;) Bästa utflyckten so far!