24 april 2017

Ett-årsfirande

Party

 
 
 
 
Mattias och jag har firat ett år som förlovade. Tänk att det redan gått ett år!! Vi firade dagen på Sturebadet och njöt av att vara i den fantastiska oasen tillsammans. Det bästa var att det var jättelite besökare när vi var där så det kändes som att vi hade hela stället för oss själva. Det var mysigt att fira i lite harmoni och avslappning också istället för att det ofta ska vara väldigt stort galej när det är något. Det passade oss väldigt bra och han är bra fin han, Mattias ♥

23 april 2017

Green Wall

My Looks

 
 
 
 
 
 
 Fur Jacket, Dagmar / Sweatshirt, Acne / Shirt, Gestuz / Pants, Zara / Sneakers, H&M / Bag, Malene Birger 
 
Heej, hoppas att ni mår bra! Den här veckan har jag kunnat kombinera klasser i klackar och jazzfunk med styrketräning. Innan jag fick schemat för jobbet satsade jag på träningen och mycket riktigt fick jag jobbpass andra halvan av veckan så det känns himla bra att kunna njuta av en söndagsförmiddag. I fredags stängde jag på Åhlens men lät inte det hindra mig från en Aw som började vid 21.30 (charmen med att stänga vid 21) En Aw som snabbt övergick till en mycket sen kväll. Jag mötte upp Lina och ett par tjejkompisar till henne och vi skålade för karriärer, kärlek och om livets alla upptåg. 
 
Vi har premiärat med motorcykeln också vilket var superkul men den bitande kylen vill inte försvinna. Den här våren alltså.. Jag trodde att jag skulle få lägga bort vinterjackor och den här pälsen för länge sen men den används fortfarande. Kanske det bästa köpet jag gjort och nu när jag fick tid på mig det blev så schysst att våga matcha den med färgstarka plagg. 
 
Nej nu är det dags att dra till gymmet! Jag ska låta Mattias testa mitt benpass med intervaller, han är måttligt sugen men taggad på variation och att utmana sig. Det ska bli så himla kul och jag är tacksam för att vi kan lära av varandra!
 

20 april 2017

Stockholm

General

Det har känts så himla märkligt att sätta sig ner och blogga igen efter det som hände förr förra fredagen. Så fruktansvärt hemskt och surrealistiskt. Allting har sin tid och det har tagit ett tag att få iordning på tankar och känslor. Jag har varit hemma i Kalmar över påsken och innan dess jobbade jag tillsammans med mina fantastiska kollegor på Åhlens. Alla visar sån kärlek och styrka tillsammans och Stockholm står starkt!