30 januari 2015

Red roses

General

 
 
 
Jag fick blommor av Mattias igår. Jag tränade innan skolan igår och jobbade efteråt så både min kropp och mitt huvud skrek av trötthet. Att få komma hem och mötas av en öppen famn då är helt fantastiskt. Han är så fin! Jag fick ta förmiddagen ledig idag och verkligen sova ut. Vårt shcema är så otroligt fysiskt men jag ska snart ge mig in för jazz. Den missar jag inte! 
 

27 januari 2015

Feathers

Beauty

  
 
 
 
Make Up: Anna Mirow. Photo: Mattias Danielsson 
 
Jag fick en sån fantastisk sminkning för visningen i torsdags. Anna gjorde ett grymt jobb och jag gillar min enkla håruppsättning.

 
 
 
 
Det var det där med Mattias operation. Jag hämtade hem honom i torsdags eftersom han gjorde en laserbehandling på sina ögon. Man hade kunnat tycka att det räckte men efter helgen tillkom även en bruten tå på honom. Det skulle bli en lugn helg men vi hade energi efter en rejäl sovmorgon i lördags och en storstädning hela dagen. På eftermiddagen begav vi oss till Boqueria för ett par glas. Senare fortsatte vi hemma med nostalgiska dansklipp och egenkombonerade koreografier som innehöll bland annat att stå på händer. På 40 kvadrat.. Han rasade ner över hela köksbordet, haha. Men i samma veva ringde telefonen och vid 12 drog vi till ett par kompisar och kvällen slutade på Kkaraoke bar! Igår var vi inte lika produktiva men vi tog oss ändå till Caliente senare på kvällen för en god tapas middag. En perfekt avslut på helgen!